Carnisseria artesana en línia. Creiem en els valors tradicionals

Generacions d’experiència

Són tres les generacions que han seguit la gestió del negoci, mantenint sempre el mateix concepte de producte: carn de primera qualitat amb servei personalitzat per a una clientela exigent.

Per ordre: el paio, el pare, l'avi i un cosí del pare de Jaume Aguiló.

Un negoci familiar

Jaume Aguiló, l’actual propietari de la carnisseria, des de ben petit ja brincava entre els llocs de la carnisseria del seu avi al Mercat de l’Olivar, on el seu pare i el seu oncle estaven ja al càrrec fent tot tipus de funcions, des de la matança i especejament, fins a l’atenció al client i entrega a domicili. Sense saber que aquest seria el seu futur, va anar aprenent l’ofici de manera gairebé inconscient fins avui, on segueix les mateixes pautes, i per descomptat adaptades als nous models de negoci.

De la granja a la taula

El control de la qualitat del producte inclou tota la cadena de producció. A la carnisseria Can Jaume se selecciona amb molta cura els ramaders que li proporcionen la carn que amb les que omple les càmeres frigorífiques, tenint molt en compte tant la qualitat de l’alimentació que reben com el bé estar animal, a més d’un exigent control sanitari. Només d’aquesta manera es pot oferir la qualitat del producte que ofereix des de 1927.

Els favorits de la casa

Els nostres productes destacats

Per qualsevol motiu, sempre tindreu la nostra proposta segons l’època de l’any, o per una data social, o bé per l’estació on ens trobem. L’alimentació sempre anirà lligada a la natura.