Política de privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Can Jaume Artesans SL., us informa que les comunicacions de dades de caràcter personal que ens proporcioneu, tenen com a finalitat la prestació dels serveis que ens demaneu , així com l’enviament d’informació publicitària de caràcter comercial que entenguem, puguin resultar del vostre interès. Aquestes dades seran recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Can Jaume Artesans SL. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, mitjançant carta o correu electrònic, segons s’indica a la Clàusula de Protecció de Dades.

Clàusula de protecció de dades

L’usuari queda informat que les seves dades personals, a les quals Can Jaume Artesans SL., tingui accés com a conseqüència de les seves operacions, consultes, enviament d’informació i currículums, s’incorporen al fitxer corresponent de Can Jaume Artesans SL, autoritzant-lo , de forma expressa, al tractament dels que siguin necessaris per utilitzar-los en relació amb el desenvolupament de l’operació o servei convingut que tindran caràcter obligatori. Així mateix, autoritza expressament Can Jaume Artesans SL., per a l’ús de les seves dades en l’oferta i la contractació de productes i serveis, així com per al desenvolupament d’accions comercials, siguin de caràcter general o adaptat a les seves característiques personals. Aquestes accions comercials es poden fer per correu electrònic o per un altre mitjà de comunicació.

L’usuari queda informat del seu dret d’oposició, informació, accés, rectificació i cancel·lació, respecte de les dades personals en els termes previstos a la Llei, podent exercitar aquests drets per escrit mitjançant carta adreçada a Can Jaume Artesans SL., Mercat de l’Olivar s/n, 07002, Palma de Mallorca, Balears, mitjançant e-mail a info@canjaumeartesans.es, o trucant al telèfon 971 726 909; sent responsable del fitxer Can Jaume Artesans SL. amb domicili a aquests efectes a l’adreça abans indicada.

Dades del propietari del lloc web

Can Jaume Artesans SL.
CIF B57132326